"Driving Toward The Sun" available everywhere, and new reviews….

“Driving Toward The Sun” is now available worldwide!

Very very humbling reviews continue to arrive on our doorstep, our deepest thanks: (click links to read) AMERICAN ROOTS UK

INK 19

and

from Swedish newspaper Dala-Demokraten (can’t access print version unless subscribed..):

Americana/folkrock Susan James Driving Toward the Sun (SJM/Megaforce/Sony) “Now that love is gone, my heart is on the run” sjunger Susan James i inledande titellåten. Hon ser helt klart ljuset i tunneln trots att alla åtta låtar kretsar kring brustet hjärta och uppbrott. Men melankolin i texterna gör ändå inga stora avtryck i musiken. Med producenten Ryan Ulyate (Tom Petty & The Heartbreakers) har Susan James från Los Angeles klätt låtarna i en ljudbild vi förknippar med Kalifornien, i stil med den folk-countryrock The Eagles och Linda Ronstadt gjorde på 1970-talet. Med låtar som “Wandering”, “Agua dulce tears” och “U-haul in the driveway” blåser det skön uppfriskande havsluft under färden mot solen. – Hans Bloom -


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square