top of page

"Driving Toward The Sun" available everywhere, and new reviews….

“Driving Toward The Sun” is now available worldwide!

Very very humbling reviews continue to arrive on our doorstep, our deepest thanks: (click links to read) AMERICAN ROOTS UK

and

from Swedish newspaper Dala-Demokraten (can’t access print version unless subscribed..):

Americana/folkrock Susan James Driving Toward the Sun (SJM/Megaforce/Sony) “Now that love is gone, my heart is on the run” sjunger Susan James i inledande titellåten. Hon ser helt klart ljuset i tunneln trots att alla åtta låtar kretsar kring brustet hjärta och uppbrott. Men melankolin i texterna gör ändå inga stora avtryck i musiken. Med producenten Ryan Ulyate (Tom Petty & The Heartbreakers) har Susan James från Los Angeles klätt låtarna i en ljudbild vi förknippar med Kalifornien, i stil med den folk-countryrock The Eagles och Linda Ronstadt gjorde på 1970-talet. Med låtar som “Wandering”, “Agua dulce tears” och “U-haul in the driveway” blåser det skön uppfriskande havsluft under färden mot solen. – Hans Bloom -


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page